Wat levert het op

Wat levert een Waterselect waterontharder eigenlijk op?

  1. Home
  2. >
  3. Zacht water thuis
  4. >
  5. Wat levert het op

Wat levert de aanschaf van een Waterselect waterontharder eigenlijk op?

Dit is natuurlijk een belangrijke vraag als je op het punt staat een Waterselect waterontharder aan te schaffen. Een Waterselect waterontharder zorgt voor vele voordelen en een aanzienlijke besparing in uw portemonnee!

Bekijk de 7 voordelen:

Zacht gevoel

Zacht water voelt anders.

Je voelt een duidelijk verschil op je huid en haar. Scheren gaat bijvoorbeeld met kalkvrij water veel sneller waarbij je tevens een korter en strakker scheerresultaat krijgt. Ook zal je haar na het douchen gaan glanzen en soepel aanvoelen.

Zacht water smaakt beterPuur en zuiver water

Zacht water smaakt beter.

Over smaak valt niet te twisten, maar de meeste gebruikers ervaren de smaak van zacht water erg positief. De pure smaak van koffie en thee komt terug door het gebruik van kalkvrij water. 

De keuken

Zacht voor je apparaten

Diverse onderdelen en apparaten in je keuken blijven werkend met zacht water: de vaatwasser, koffiemachine, heetwaterkraan, pannen en kranen.
Met zacht water neemt de levensduur toe en verlaag je de kosten van reparaties en vervangingen.

Schoonmaken

De grootste winst? Tijd!

Doordat schoonmaken sneller en eenvoudiger is hou je meer vrije tijd over. Bespaar tot wel 50% op schoonmaakproducten zoals wasmiddel, wasverzachter, shampoo, polijstmiddel, schuurmiddel, schoonmaakborstels en sponzen.

Zachte kleding en linnen

Door het wassen met zacht en kalkvrij water gaat kleding en linnen langer mee.

Alle was voelt zachter aan en je hebt minder wasmiddel nodig. Geen 'harde' en ruwe, maar zachte handdoeken voor een luxe gevoel.

Badkamer

Laat je badkamer glimmen met zacht water!

Zacht water zorgt dat uw kranen en tegels blijven glimmen en dat witte kringen op je douchewand geen kans krijgen.

Besparing

Bespaar €650 per jaar door gebruik te maken van zacht en kalkvrij water.

De Belgische federatie voor waterbehandeling, Aqua Belgica, berekende dat een huishouden van 4 personen een besparing kan realiseren van €650 per jaar door gebruik te maken van zacht en kalkvrij water.

In opdracht van de Water Quality Research Foundation (WQRF) werd een studie uitgevoerd door het onafhankelijk wetenschappelijke onderzoekbureau Battelle Memorial Institute, dat deze besparing bevestigde.

De waterwaterontharders van Waterselect zijn voorzien van het Earth Safe label.
Waarom maakt dit label onze waterontharders onderscheidend?

  • Onze waterontharders maken gebruik van groene technologie waarbij het milieu gespaard blijft.
  • Onze waterontharders leveren duurzame voordelen op voor het milieu met o.a. besparing op het gebruik van energie en milieu belastende schoonmaakproducten.
  • Onze waterontharders met Earth Safe label bieden bedrijven en consumenten overal ter wereld de mogelijkheid om duurzamer en groener te worden waarmee hun ecologische voetafdruk kleiner wordt.

Kortom, onze waterontharders met Earth Safe label helpen iedereen om ons kostbare water te respecteren.

Fam. Saes, Lith

Vanaf de aanschaf in 2014 doet de waterontharder van Waterselect probleemloos zijn werk. Ontkalken is in feite niet meer nodig, alles blijft veel langer schoon en netjes en gaat langer mee. Kalkresten en strepen in de toiletten en badkamers (en ook op de auto) behoren tot het verleden. We besparen flink op schoonmaken (tijd) en schoonmaak middelen. Iedere 3 maanden zout bijvullen is ongeveer het enige dat nodig is. Dit apparaat is de beste aanschaf in ons huis ooit, hadden we veel eerder moeten doen. De service van Waterselect is uitstekend!

Wat levert een Waterselect waterontharder op?

Ontdek nu de voordelen van een Waterselect waterontharder.

Wil je meer informatie over de Waterselect waterontharders?

 

CONTACT