Over ons

Waterselect: klein in omvang, groot in kennis en ervaring!

  1. Home
  2. >
  3. Over ons

Kalkaanslag in je huis is erg vervelend

Kalkaanslag zorgt niet alleen dat je meer tijd kwijt bent met schoonmaken, maar tast ook je apparatuur en sanitair aan welke hiermee in aanraking komen

 

Hoe het begon...

In 1980 richtte mijn vader Montagebedrijf G.I.J. van Erp BV op.
Een bedrijf actief in waterbehandeling, waaronder waterontharders.
Doordat we zelf uit een regio komen met zeer hard water, wist mijn vader precies welke problemen hard water veroorzaakt.

Al snel na de oprichting werd er contact gelegd met een fabrikant van waterontharders die zowel de industrie als particuliere huishoudens kon voorzien van kalkvrij water. Na vele jaren ervaring en kennis opgedaan te hebben bij het bedrijf van mijn vader, heb ik begin 2012 het bedrijf Waterselect Waterontharders opgericht.

Waterselect

Waterselect is importeur en verdeler van waterontharders voor zowel bedrijven, particulieren en industrie. De keuze van toen blijkt tot op de dag van vandaag de juiste!

Inmiddels 40 jaar later werken we nog steeds met dezelfde fabrikant als waar het allemaal mee begon in 1980. Een fabrikant die inmiddels al meer dan 75 jaar innoverend, ondersteunend en betrouwbaar is.

Door mijn interesse in waterontharding heb ik me inmiddels vele uren verdiept in deze materie en daarbij trainingen bij de fabrikant gevolgd. In de toekomst blijf ik dit zeker doen om up-to-date te blijven in de wereld van waterontharding.

Waterselect: klein in omvang, groot in kennis en ervaring!

Giacomo van Erp
Waterselect

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fam. Konings, Overlangel

Na het gebruik van ongeveer twee jaar willen we de Waterselect waterontharder niet meer missen! Het is de oplossing daar waar veel kalk in het water zit en het zijn de kosten zeker waard.