Service en garantie

Garantie, registratie, onderhoud en service

  1. Home
  2. >
  3. Service en garantie

Garantie en registratie

Door je nieuw aangeschafte Waterselect waterontharder te registreren ontvang je gratis 2 jaar all-in garantie.

Om in aanmerking te komen voor deze garantie dient je Waterselect waterontharder binnen 1 week na installatiedatum geregistreerd te zijn.

Om je Waterselect waterontharder te registreren:

  • vul je onderstaand formulier volledig in
  • ga je akkoord met de bijbehorende voorwaarden
  • verzend je het formulier als je klaar bent

Registratieformulier

Registratie en 2 jaar all-in garantie.

Fam. Saes, Lith

Vanaf de aanschaf in 2014 doet de waterontharder van Waterselect probleemloos zijn werk. Ontkalken is in feite niet meer nodig, alles blijft veel langer schoon en netjes en gaat langer mee. Kalkresten en strepen in de toiletten en badkamers (en ook op de auto) behoren tot het verleden. We besparen flink op schoonmaken (tijd) en schoonmaak middelen. Iedere 3 maanden zout bijvullen is ongeveer het enige dat nodig is. Dit apparaat is de beste aanschaf in ons huis ooit, hadden we veel eerder moeten doen. De service van Waterselect is uitstekend!

Onderhoud en service

Door het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt blijft je Waterselect waterontharder het maximale rendement leveren en wordt het risico op onverwachte uitval beperkt.

Ons advies is om de Waterselect WS-serie en Waterselect IQsoft waterontharder te voorzien van een tweejaarlijkse (om het jaar) onderhoudsbeurt en een Waterselect Proflow waterontharder ieder jaar.

Wilt u meer informatie over onze onderhoudsdienst of een serviceaanvraag plaatsen? Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande serviceformulier in.

Liever geen onderhoudsovereenkomst?

Dat kan, maar ook dan staan we voor je klaar. Mocht je 2 jaar na registratiedatum onverwacht gebruik willen maken van onze service om een storing op te lossen dan betaal je wel alle kosten die hier aan verbonden zijn. Denk hierbij o.a. aan arbeidsloon, materiaal- en voorrijkosten. Om een serviceaanvraag te plaatsen vul je het serviceformulier in.

Is een onderhoudsovereenkomst verplicht? Nee!
Is een onderhoudsovereenkomst aan te raden? Ja!

Onderhoud en service

Heb je vragen over onze onderhoudsdienst, wil je een serviceaanvraag plaatsen of heb je een algemene vraag over onze waterontharders?

Laat het ons weten door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Waterselect

Waterselect is importeur en verdeler van waterontharders voor o.a. groothandels, installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken, particulieren en industrie.